Display produkter

RollUp

 

BannerUp er spesielt designet for deg som vil ha en fleksibel display, som kan tilpasses de ulike behov. Produktet er veltestede og av høy kvalitet. Systemet er enkelt å montere, og er ideelt når budskapet skal byttes ofte. Lett konstruksjon med to fleksible føtter. Inkludert i prisen er en sort bæreveske som gjør det lett å transportere banneret.

Vi printer ditt budskap med høy kvalitet på forskjellige materialer. Mest brukt er PP-film og PVC-duk. Mål på banner er 2150 x 900 mm.

 

 

SnapUp

 

SnapUp produktene gir en rask og effektiv eksponering av store grafiske bilder uten synlige (fra litt avstand) oppdelinger. Tekst og grafikk gjengis uavbrutt for full oppmerksomhet fra publikum.

 

Snapup er kompakt, bærbare og ekstremt brukervennlige. Buet, rette eller sylinderformet så vel som forskjellige formater er tilgjengelig for å dekke de fleste utstillingsbehov.

 

Vi har et bredt utvalg av tilbehør til SnapUp, som resepsjonsdisk, minidisk og brosjyrestativer. Systemet levers med hardcase bærekoffert eller polstrede bærevesker.

Gatebukk

 

Skap interesse for dine produkter eller tjenester. La ditt budskap bli sett - også på gateplan. Vi fører et rikt og stort utvalg av skilt og gatebukker til de fleste formål.

 

Vi har et stort utvalg av solide og elegante gatebukker både innendørs og utendørs bruk.

 

Gatebukkene kan leveres med deres logo, og vi kan også printe plakater til bruk i gatebukkene. Vi kan skreddersy komplette løsninger med stativer og plakater for en effektiv markedsføring.

 

Vi har meget konkurransedyktig på pris og leveringstid.

Ta kontakt med oss for mer informasjon vedrørende varienter og formater.

 

 

Har du spørsmål vedrørende displayprodukter eller ønsker tilbud, ta kontakt med oss på:

 

Telefon: 55 20 63 40

E-post: post@multireklame.no

 

eller benytt skjemaet til høyre. Vi tar snarlig kontakt.

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.

 55 20 63 40

Mail oss

Her finner du oss

Norstamp logo
Alugraf logo
Sdf logo
Kredittvurdering logo

Multi Reklame AS, Damsgårdsveien 143, 5160 Laksevåg. Telefon: 55 20 63 40 - E-post: post@multireklame.no - Org. nummer 947 782 215

© 2018, Webdesign av Multi Reklame AS